مزه ها و تاثیرات آنها در غذاها ما هر روزه و طی عمر خود مواد غذایی مختلف میل می کنیم و طی تجربه چیزهایی از مزه ها می آموزیم . ولی نمی توانیم در جا شرح کاملی از اثر بخشی هر مزه در غذاهای مختلف و یا ترکیب مزه ها با یکدیگر ارائه کنیم . اما پزشک دانشمندایر ان پور سینا در کتاب قانون جلد دوم به تاثیر مزه ها برروی غذاها پرداخته و فهرستی از آنان بصورت زیر بدست می دهد: "• اثر مزه شيرين عبارتند از: پخته گردانيدن، نرم كردن، تكثير غذا. منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

okletnum گزارش هایی از مشکلات خیریه ها خاطرات من و حدیث کسا زهرا ی عشق فروشگاه لباس بچه گانه استاد چت|استاد گپ|لیس گپ|لیس چت|عشق چت|عشق گپ|مهرناز چت|مهرناز گپ|پرسکلوپ چت|پرسکلوپ گپ|چت|چت روم|چتروم|چت روم فارسی بازرگانی سکوتی کانون هواداران سامان جلیلی